Madrid

Door: Bregje

Blijf op de hoogte en volg Bregje

19 September 2007 | Nederland, Eindhoven

Zonnig, mooi, gezellig, één groot open-luchtmuseum, relaxt leventje, lekker eten (tapa's en voor Geert Pealla)...Madrid is dus de moeite waard!
We waren wel even geschrokken toen een man 'gezellig' met ons begon te praten...maar tegelijkertijd de portemonnee van Geert probeerde te jatten. Gelukkig vertrouwde Geert het al niet helemaal en voelde hij nog even aan zijn kontzak. Hij heeft de portemonnee terug gekregen van de man. We hebben de man nog even vuil aangekeken.
Als ik nou zo terug denk hadden we die man wel kunnen slaan! Wat een schijnheilige aap was dat!

Nu ben ik weer thuis. Gelijk begonnen met het voorbereiden van de reis. Er moeten nog een aantal dingen gebeuren. Er is al wel een hoop geregeld hoor. Het zijn maar kleine dingen die ik nog moet kopen of moet regelen (zoals het opzeggen van de autoverzekering en het halen van malaria-pillen).
Verder ga ik genieten van de 2 weken die ik nog in Nederland heb. Genieten van mijn familie, vrienden en de dagelijkse dingetjes.

• 19 September 2007 - 13:52

Lenn:

He Bregje!

Das niet zo mooi, maar wel alvast een goede ervaring voor op reis waar je vast een aantal 'aardige mensen' gaat tegenkomen. Hier in Litouwen hebben ze nog niks van me gejat en hopelijk gaat dat ook niet meer gebeuren de komende 3 weken. Dan ga ik je dus net mislopen :(
    Alvast kei veel plezier!
    Groetjes Lenn

• 20 September 2007 - 14:39

Floor:

Hee mattie!!!

Heel veel plezier op jullie waanzinnige reis!!! Ben erg benieuwd naar jullie belevenissen en kijk ook uit naar mooie foto's!!!!

Als ik je niet meer zie voor jullie gaan... Alvast een hele goeie reis en geniet van alles wat jullie mee gaan maken!

Groetjes Floor x

• 20 September 2007 - 14:42

Floor:

Lees net pas hoe het jullie in Madrid vergaan is.... (beetje rare volgorde van een site bezoeken heb ik.... sorry)
    Klote zeg, maar gelukkig is de potemonnee terug! Een gewaarschuwd mens... Ach, komt allemaal goed!

kusssss

• 30 September 2007 - 17:13

Stefan:

hoi bregje

wat een leuke foto
    nog 2 daagjes in nederland en dan ga je VLIEGEN!!
    veel plezier en een hele goede reis

groetjes van ons allemaal

Bregje

Vanaf 2 oktober 2007 ga ik op reis!!!! Mijn reis gaat naar: Bangkok (Thailand), vanuit daar pakken we een vliegtuig naar Hanoi (vietnam). We hebben 2 maanden de tijd om vanuit Hanoi terug te komen in Bangkok...hoe dat gaat gebeuren...nog geen idee, ik zou zeggen volg mijn verhalen! Vanuit Bangkok vliegen we door naar Sydney (Australie). Daar verblijven we 5 dagen voordat we doorvliegen naar Auckland (Nieuw-Zeeland). Dan kunnen we het Noorder en Zuider eiland eens goed gaan bekijken. 5 maart vliegen we terug vanuit Christchurch naar Amsterdam...maar dat duurt nog wel even!