Alvast een voorbereiding

Door: Bregje

Blijf op de hoogte en volg Bregje

23 Augustus 2007 | Nederland, Eindhoven

Vanaf 2 oktober 2007 ga ik op reis!!!!
Mijn reis gaat naar:

• 29 Augustus 2007 - 11:57

Charlotte:

Zal je vast een eerste berichtje sturen. Ik heb heel veel zin in onze reis en weet zeker dat we een super tijd tegemoet gaan!
    Liefs X
    je reisgenoot

• 08 September 2007 - 20:15

Stefan:

ik wens je een fijne reis en veel plezier samen met je vriendin

groetjes Stefan

• 13 September 2007 - 18:09

Monique :

Hoi Bregje,
    Heb meteen even op je site gesnuffeld.
    We gaan hem zeker bijhouden.
    Heel veel plezier en succes met je avontuur.

Liefs Monique, Jay, Djamilla en Aïsha

Bregje

Vanaf 2 oktober 2007 ga ik op reis!!!! Mijn reis gaat naar: Bangkok (Thailand), vanuit daar pakken we een vliegtuig naar Hanoi (vietnam). We hebben 2 maanden de tijd om vanuit Hanoi terug te komen in Bangkok...hoe dat gaat gebeuren...nog geen idee, ik zou zeggen volg mijn verhalen! Vanuit Bangkok vliegen we door naar Sydney (Australie). Daar verblijven we 5 dagen voordat we doorvliegen naar Auckland (Nieuw-Zeeland). Dan kunnen we het Noorder en Zuider eiland eens goed gaan bekijken. 5 maart vliegen we terug vanuit Christchurch naar Amsterdam...maar dat duurt nog wel even!